De chocoladefabriek Zaabär werd in 2007 opgericht door François Decarpentrie.

”Zaabär”, geïnspireerd door de bazaar van Istanbul, de stad net aan het einde van het Westen waar, bij overschrijding van de Bosporus, de Oriënt begint. De stad en haar hele geschiedenis hebben François veroverd. Zo leek het voor François duidelijk, dat het verhaal dat hij wilt overbrengen “Zaabär” zou heten. Zaabär is een innovatief concept; dat van de combinatie van Belgische chocolade met specerijen. Zaabärs gekruide chocolade nodigt uit tot reizen door de verrijkende bronnen van smaak en emotie van over de hele wereld.

Foodbrain International (FBI) is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2014 is opgericht door Ken Tax en Ken Verresen. Foodbrain is gespecialiseerd in de chocolade-industrie en distribueert heerlijke Belgische chocolade.

Het bedrijf is bekend en zeer gewaardeerd door zijn klanten vanwege hun uitstekende service, expertise en zeer goed uitgebalanceerd assortiment van lekkere Belgische chocolade onder verschillende merken.

Momenteel verkoopt Foodbrain niet alleen in België als thuismarkt, maar ook in meer dan 30 landen over de hele wereld.

Foodbrain is verheugd om aan te kondigen dat zij de wereldwijde verkoop licentie-eigenaar zijn van het merk Zaabär in uw kanaal beter bekend als het verkoopkanaal van gastronomische winkels, chocolaterieën, winkelconcepten met een chocoladetoog, enz ...

We zijn ervan overtuigd dat de strategische beslissing om verkoop licentie-eigenaar van Zaabär te worden een zeer positieve impact zal hebben op onze toekomstige activiteiten.

Contacteer ons

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T +32 475 33 31 48
Contactformulier

Bezoek ons

Brulens 23 unit A 2275 Gierle
België

Copyright © 2018 Foodbrain international
Made by VHVdesign